Willem II'ers: "Wij hebben een betere selectie dan NAC"

17 mei 2016, 09:42

Onder aanvoering van Lucas Andersen wist Willem II maandagavond met een 5-2 overwinning op Almere City FC de finale van de play-offs om promotie/degradatie te bereiken. De Tilburgers staan nu voor een pikante ontmoeting met NAC Breda in de beslissende ronde. De winnaar van het Brabantse onderonsje zal volgend seizoen in de Eredivisie uitkomen.

Andersen, met drie goals de grote man bij Willem II tegen Almere City, leeft met vertrouwen naar de burenruzie toe. "Wij hebben een betere selectie", vindt de huurling van Ajax, die dus een hattrick maakte. "Een heel belangrijk moment om wat zelfvertrouwen te krijgen. Nu hebben we drie keer op rij gewonnen, ik heb drie keer gescoord. Ik wil nu nog een wedstrijd spelen en dit nog eens laten zien", zegt Andersen bij Omroep Brabant.

Coach Jurgen Streppel kijkt ook uit naar de levensbelangrijke derby. "Het komt nu op zenuwen aan, op karakter. Ik ben nou al weer bezig met NAC. Het worden twee geweldige wedstrijden. De club die aan het langste eind trekt, gaat een geweldige zomer tegemoet", weet Streppel, die vol vertrouwen zit. "Wij hebben meer kwaliteit en een betere selectie. Maar het hangt van heel veel dingen af. Iedereen kijkt uit naar die wedstrijd, het is net als Ajax-Feyenoord. Ik ben heel benieuwd, hier ben ik voetballer voor geworden."

Komende donderdag staat deel één van het Brabantse tweeluik op het menu in Breda, drie dagen later volgt de return in Tilburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen