Willem II verwacht Van de Looi snel te presenteren

22 mei 2016, 19:38

Berry van Gool, directeur van Willem II, verwacht op korte termijn Erwin van de Looi als nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Dat liet de directeur zondag weten na de 3-1 overwinning op NAC Breda in de finale van de play-offs voor promotie/degradatie.

Dankzij de 3-1 zege was Willem II over twee duels te sterk voor NAC. Daardoor blijft het in de Eredivisie en moet de club uit Breda nog een seizoen door in de Jupiler League. "Ik ga ervan uit dat ik maandag Erwin van de Looi presenteer als nieuwe trainer", vertelt Van Gool aan Omroep Brabant.

Van de Looi stond de afgelopen seizoenen aan het roer bij FC Groningen. Met die ploeg stelde hij een ticket voor de play-offs voor Europees voetbal veilig. Daarin werd het in de eerste ronde uitgeschakeld door Heracles Almelo, dat uiteindelijk de finale won van FC Utrecht.

In 2015 won Van de Looi met FC Groningen de KNVB Beker. Tijdens het seizoen liet de trainer doorschemeren in de zomer te vertrekken uit de Euroborg. In Tilburg is hij de vervanger van de naar sc Heerenveen vertrekkende Jurgen Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen