Trainersklus in Engeland lonkt mogelijk voor Stam

27 mei 2016, 07:40

Nu Jaap Stam de deur achter zich dichtgetrokken heeft bij Ajax, waar hij assistent-trainer was, is de zoektocht naar een nieuwe werkgever begonnen. De voormalig international van Oranje wil na het behalen van zijn trainersdiploma graag ergens op eigen benen staan als coach en mogelijk lonkt er een avontuur in Engeland voor de oud-verdediger.

Stam is namelijk met zijn zaakwaarnemers gespot in Londen. Dat meldt De Telegraaf, dat geen commentaar kon losweken bij de trainer en diens management. De 43-jarige man uit Kampen zou op Engelse bodem een gesprek hebben gevoerd over het hoofdtrainerschap bij Reading FC, een club uit het Championship.

Bij The Royals is Brian Tevreden, in het verleden actief in de jeugdacademie van Ajax, werkzaam als technisch directeur. Woensdag werd door Reading de komst van Ajax-jeugdproduct Denzell Gravenberch afgerond. Met Lucias Piazón en Ola John stonden er dit seizoen nog meer bekenden van de Eredivisie onder contract in het Madejski Stadium.

Mocht Stam daadwerkelijk tekenen bij Reading, dan is dat niet zijn eerste dienstverband in Engeland. In het verleden was hij speler van Manchester United, van 1998 tot 2001.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen