Directeur Gerbrands tot 2022 aan het bewind bij PSV

27 mei 2016, 09:10

Toon Gerbrands zal nog jaren de kapitein op het schip zijn bij PSV. De algemeen directeur heeft zijn contract bij de Eindhovense topclub verlengd. Beide partijen waren eerst tot 2018 aan elkaar verbonden, maar gaan nu met elkaar in zee tot 2022.

"Deze actie past binnen de visie van de RvC om het fundament van PSV voor de komende jaren te verstevigen", zegt Jan Albers, de voorzitter van de RvC, in een persbericht van de Eindhovense club. "De contractverlengingen van hoofdcoach Phillip Cocu (2019) en technisch manager Marcel Brands (2020) zijn ook onderdeel van die gedachtegang. Net als de nieuwe afspraken met Philips en het aantrekken van energiedirect.nl als hoofdsponsor. Het feit dat we reeds een week vóór de laatste speelronde van de Eredivisie een akkoord bereikten met Toon, bewijst dat we als RvC verder kijken dan de actuele stand op de ranglijst. Het gaat ons om de manier van leidinggeven. Wij denken dat PSV onder bewind van Toon Gerbrands op de juiste manier het hoogste nastreeft."

Er vindt overigens een wijziging plaats in de top van PSV. De directie is teruggebracht naar drie personen en bestaat nu louter uit Toon Gerbrands, Marcel Brands en Peter Fossen. "De inschatting is dat dit leidt tot een hoger rendement en slagvaardigheid binnen de PSV-organisatie", zo klinkt het vanuit de club. Commercieel directeur Peter Rovers kan zich nu volop focussen op het behalen van commerciële resultaten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen