Bruma sprak met Inter: "Je hoort elkaar een beetje uit"

1 juni 2016, 09:43

Dankzij zijn stormachtige ontwikkeling bij PSV wordt Jeffrey Bruma in de gaten gehouden door meerdere internationale topclubs. VfL Wolfsburg en Internazionale hebben de centrale verdediger nadrukkelijk op de radar staan. Met laatstgenoemde club schoof de Oranje-internationale al om tafel.

"Het gesprek met Inter ging over hoe ze mij zien komend seizoen in hun elftal. Hoe hun trainer Roberto Mancini me ziet. Omgekeerd heb ik mijn vragen gesteld. Je hoort elkaar een beetje uit", stelt Bruma in het Algemeen Dagblad. De Serie A lijkt niet zijn favoriete competitie te zijn. "De Engelse competitie is heel mooi, daar ben ik natuurlijk al eerder geweest. Maar door mijn HSV-periode heb ik ook een goed beeld van de Bundesliga. Alle top-vier competities vind ik op voorhand mooi."

Bruma komt woensdagavond met het Nederlands elftal in actie tegen Polen, maar mist wel een collega. "Ik zou Stefan de Vrij nog willen vragen hoe hij Italië beleeft. Jammer dat hij er nog niet is bij Oranje", aldus de 24-jarige verdediger, voor wie een langer verblijf bij PSV ook een optie is. "Er is veel af te wegen. Blijven bij PSV kan altijd. En is zeker geen straf. Dan zou ik blijven voor de Champions League. Puur om me op dat podium door te ontwikkelen, want de Eredivisie heb ik nu al twee keer gewonnen. Als ik ga, zullen ze het bij de club begrijpen. Maar echt, het ligt volledig open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen