'PSV gooit lijntje uit bij Twente-smaakmaker Ziyech'

Jw
7 juni 2016, 23:26

PSV is concreet geworden voor Hakim Ziyech. De Eindhovense landskampioen heeft bij FC Twente geïnformeerd naar de mogelijkheid om de 23-jarige middenvelder deze zomer over te nemen, zo meldt Voetbal International. De club hoopt zo snel mogelijk om de tafel te kunnen gaan met de Marokkaanse sensatie van de Eredivisie.

PSV heeft het middenveld momenteel goed op orde, maar dreigt voor komend seizoen Marco van Ginkel te verliezen. De Oranje-international wordt nog gehuurd van Chelsea en het is nog onduidelijk wat de plannen van de Engelse topclub zijn. PSV hoopt de middenvelder definitief over te nemen, maar het is nog maar de vraag of dat gaat lukken.

Ziyech geldt als een uitstekend alternatief. De linkspoot, die Marokko dit seizoen verkoos boven het Nederlands elftal, was goed voor liefst 17 doelpunten en 10 assists in de Eredivisie. Door zijn goede prestaties is er veel interesse uit voornamelijk Engeland, Turkije en Duitsland. Zo zou onder anderen het grote Borussia Dortmund in de markt zijn voor Ziyech. In dat geval lijkt PSV weinig kans te maken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen