"3 tot 6 miljoen euro voor Hakim, geen denken aan"

8 juni 2016, 14:31

FC Twente maakt zich op voor een verkoop van Hakim Ziyech, maar benadrukt dat de Marokkaanse international een flink prijskaartje om zijn nek heeft hangen. Er is concrete interesse in de aanvallende middenvelder, die Twente een financieel gezien een flinke duw in de rug moet geven.

Technisch directeur Ted van Leeuwen gaat in op de situatie rond Hakim Ziyech en weerspreekt de berichten dat er een uitverkoop georganiseerd zou worden door Twente. "Ik weet echt niet waar dat vandaan kwam", zegt hij tegen TC Tubantia over dat gerucht. Opeens melden zich er allemaal koopgrage clubs in Enschede. "Dat zijn clubs die denken dat ze Hakim voor 3 tot 6 miljoen kunnen ophalen", stelt Van Leeuwen, die aangeeft dat de smaakmaker voor dit bedrag absoluut niet weg mag. "Geen denken aan." Turkse topclubs en Middlesbrough, dat ook al Viktor Fischer haalde, worden genoemd voor Ziyech.

Twente moet wel verkopen deze zomer, weet Van Leeuwen. "Dat is een onderdeel van het financiële reddingsplan", aldus de technisch directeur. Ook Felipe Gutiérrez en Kamohelo Mokotjo lijk in ieder geval te vertrekken. Twente moet er ook spelers voor terughalen, maar ziet dat veel spelers voor andere clubs kiezen wegens de degradatieperikelen. "En niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Dat kun je die jongens niet kwalijk nemen. We hebben heel veel voorbereid, we zijn druk, maar niet productief doordat we weer eens moeten wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen