'RvC Ajax zet Colombiaanse verdediger in wachtkamer'

Jw
18 juni 2016, 09:33

Ajax-directeur Marc Overmars hoopt spoedig een tweede Colombiaanse speler aan te trekken, maar hij is vooralsnog teruggeroepen door de Raad van Commissarissen. Dat meldt De Telegraaf. De toezichthoudende groep met bestuurders vindt dat de technisch directeur eerst andere verdedigers dient te verkopen, voordat hij de portemonnee trekt voor de 20-jarige speler Dávinson Sánchez.

Ajax presenteerde vrijdag al de Colombiaanse spits Mateo Casierra (19), die overkwam van Deportivo Cali. De Colombiaanse tour lijkt daarmee nog niet ten einde. Overmars dient eerst de overbodige verdedigers Ricardo van Rhijn en Mike van der Hoorn te verkopen, stelt de RvC van de club. Ajax is in het verleden in financiële problemen gekomen, omdat het de seizoenen begon met teveel contractspelers.

Sánchez staat te boek als een groot verdedigend talent in Colombia. Hij wees volgens Spaanse media eerder een aanbieding van FC Barcelona af, omdat hij niet in het tweede elftal wilde beginnen. De verdediger van Atletico Nacional staat naar verluidt ook in de belangstelling van FC Basel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen