PSV wacht op Bruma, Van Ginkel weet het nog niet

22 juni 2016, 13:28

Jeffrey Bruma kan dankzij zijn puike prestaties in de afgelopen seizoenen rekenen op de nodige belangstelling van buitenlandse clubs. De centrale verdediger staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij PSV, maar een vertrek is deze zomer allerminst uitgesloten. PSV zit in de wachtkamer voor de gewilde speler. Dat geldt ook voor Marco van Ginkel, die in de tweede helft van het afgelopen seizoen gehuurd werd van Chelsea.

"Er hebben diverse clubs zich bij ons gemeld", zegt technisch manager Marcel Brands van PSV tegen Voetbal International over de felbegeerde Bruma. "Meest concreet is VfL Wolfsburg. In een eerder stadium heb ik al met die club gesproken. Zij weten dus ook wat wij voor Jeffrey verlangen. Het is nu aan hem een keuze te maken. Ik weet eerlijk gezegd niet of hij de knoop al door heeft gehakt. PSV zit wat dat betreft voorlopig in de wachtkamer", aldus Brands, die snel duidelijkheid hoopt te hebben. "Begin juli melden de internationals zich weer op de training. Het zou fijn als Jeffrey voor die tijd zijn keuze heeft gemaakt. Wolfsburg heeft dan ook tijd genoeg gehad."

Ondertussen hoopt PSV langer te kunnen beschikken over Chelsea-huurling Marco van Ginkel. "Marco heeft een goed seizoen gedraaid en past bij onze club. Ik heb contact gehouden met zijn zaakwaarnemer en afspraken gemaakt. Als Marco bij terugkeer van vakantie aangeeft open te staan voor een langer verblijf bij PSV, dan gaan we daar zeker werk van maken. In dat geval hebben we zeker een goed verhaal richting Chelsea", stelt Brands.

Van Ginkel weet nog niet waar hij aan toe is, zo liet hij weten aan VI. "Ik weet nog niet waar ik komend seizoen speel. Ik moet me op 4 juli met de andere on-loan spelers melden bij Chelsea. Verder is er nog niet veel duidelijk", aldus de middenvelder, die het geen straf zou vinden om langer in Eindhoven te blijven. "PSV is zeker een optie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen