Transfer Bruma naar Wolfsburg komt steeds dichterbij

24 juni 2016, 08:59

Jeffrey Bruma is steeds harder op weg naar VfL Wolfsburg. De 24-jarige centrale verdediger lijkt daadwerkelijk de overstap van PSV naar de Bundesliga-subtopper te maken. De clubs zijn nader tot elkaar gekomen en zullen naar verwachting nog voor het weekend een overeenkomst sluiten over de Oranje-international. Het Duitse Allgemeine Zeitung stelt dat Bruma voor vijf jaar gaat tekenen.

Er wordt door De Telegraaf gezegd dat het transferbedrag lager zal uitvallen dan de 15 miljoen euro die PSV in gedachten had, maar met bonussen zou dit gecompenseerd worden. Niet alleen de Eindhovenaren strijken een som op, maar ook Chelsea deelt mee in de transfer van Bruma. Naast Wolfsburg zijn ook clubs als Internazionale en AS Monaco geïnteresseerd in de diensten van de centrumverdediger.

Als alles zoals verwacht verloopt, dan meldt Bruma zich volgende week in Duitsland om zijn transfer af te ronden. Het is niet de eerste keer dat de international in de Bundesliga terechtkomt, aangezien hij in het verleden twee seizoenen bij Hamburger SV speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen