Nieuw lid voor RvC van PSV: "Past perfect in plaatje"

24 juni 2016, 12:16

Robert van der Wallen zal met ingang van 1 juli behoren tot de Raad van Commissarissen van PSV. De heeft de regerend kampioen van de Eredivisie bevestigd via de officiële clubkanalen. De man uit Vlierden is al jaren supporter van PSV, trad onlangs terug als CEO van BrandLoyalty en is voorzitter van de stichting Spieren voor Spieren.

"Wij zochten een commissaris met een commercieel- en marketingprofiel. Met Robert van der Wallen hebben we iemand gevonden die perfect in dat plaatje past", zegt president-commissaris Jan Albers op de website van PSV over het nieuwe RvC-lid. "Zijn expertise op het gebied van ondernemen is groot en we zijn erg blij dat Robert ons wil gaan bijstaan", aldus Albers, die ook Jan Hommen en Bert van der Els verwelkomt in de Raad. "We zijn nog op zoek naar een vervanger van onze technische man Hans van Breukelen, die naar de KNVB is vertrokken. Het wervingsproces loopt, zodra we dat naar tevredenheid hebben weten in te vullen, zullen we daarover berichten."

"Mijn band met PSV is hecht", voegt Van der Wallen op zijn beurt toe. "Ik kom al vanaf mijn zesde in het stadion. Nu ik bij BrandLoyalty niet langer CEO ben, heb ik tijd om me voor mijn favoriete voetbalclub in te spannen. Daar kijk ik enorm naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen