ADO trekt Argentijnse verdediger San Román aan

5 juli 2016, 15:28   Bijgewerkt: 5 juli 2016, 16:10

ADO Den Haag heeft zich versterkt met José San Román. De 27-jarige Argentijn is gehaald voor de rechtsbackpositie en heeft een contract getekend voor twee seizoenen, zo meldt de club op de officiële website. De eerste Argentijn in de Haagse historie gaat spelen met nummer 13.

San Román komt over van Club Atlético Huracán, dat actief is op het hoogste niveau in Argentinië. Volgens ADO Den Haag stond hij in de belangstelling van clubs uit de Serie A en Primera División. Hij begon zijn professionele carrière bij River Plate en speelde later nog voor Tigre, San Lorenzo, Real Zaragoza, Godoy Cruz en Arsenal de Sarandi.

"Ik kijk er erg naar uit om voor deze mooie club te gaan spelen", zo geeft San Román aan. "Ik heb vernomen dat de supporters hier keiharde werklust van de spelers verwachten. Dat is een mentaliteit die wel bij mij past. Met mijn jarenlange ervaring denk ik van grote waarde te kunnen zijn voor ADO Den Haag. Ik besef dat er genoeg concurrentie voor mijn plek is, maar dat motiveert alleen maar om nog harder te werken. Ik heb veel zin in de komende twee jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen