Heracles-spits Weghorst bijna eigendom van AZ

Ger
5 juli 2016, 21:22

Wout Weghorst maakt op korte termijn de overstap van Heracles Almelo naar AZ. De spits, die al geruime tijd in de belangstelling van de Alkmaarders staat, gaat voor vier seizoenen tekenen bij zijn nieuwe club. Door die ontwikkeling lijkt het vertrek van Vincent Janssen bij AZ alsnog aanstaande. De clubtopschutter heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Engelse Tottenham Hotspur.

De 23-jarige Weghorst kwam dinsdagavond al niet meer in actie tijdens een oefenduel van Heracles. Volgens TC/Tubantia heeft de club uit Almelo daadwerkelijk een akkoord bereikt met AZ. Weghorst zal naar verwachting binnen enkele dagen gepresenteerd worden bij de Noord-Hollanders. Hij was dit seizoen in 37 competitieduels goed voor veertien doelpunten. Met Heracles dwong Weghorst via de play-offs Europees voetbal af. In de finale van het seizoenstoetje werd FC Utrecht verslagen.

Weghorst liet eerder al weten open te staan voor een transfer. "Ik heb niet het gevoel dat ik hier weg moet, maar ik ben wel iemand die erg ambitieus is. Ik wil ontdekken waar mijn plafond ligt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen