Stegeman: "Altijd trots als speler via Heracles hogerop kan"

Ger
5 juli 2016, 21:49

Trainer John Stegeman van Heracles Almelo is trots dat Wout Weghorst de overstap naar AZ gaat maken. De spits zal binnen enkele dagen worden gepresenteerd door de Alkmaarders. Volgens Stegeman is de transfer wederom een teken dat spelers zich bij Heracles goed kunnen ontwikkelen.

"Ik ben altijd trots als een speler via Heracles naar een grotere en betere club kan", zegt Stegeman in gesprek met Voetbal International. "Dat is ook altijd de insteek als wij met spelers in gesprek gaan. Heracles moet voor spelers niet het einddoel zijn, maar ze kunnen zich hier wel ontwikkelen om een stap hogerop te kunnen zetten. Hetzelfde gebeurde vorig jaar met Bryan Linssen, die naar FC Groningen vertrok. Dat geeft ons voldoening."

Met Paul Gladon heeft Heracles al een volgende spits klaarstaan. "Of hij een plekje opschuift in de hiërarchie? Bij Heracles hebben we geen hiërarchie. Wout heeft het vorig seizoen goed gedaan waardoor Paul wat minder aan voetballen toekwam", legt Stegeman uit. "Er zal ongetwijfeld een nieuwe spits bijkomen. Daar zal ik me intern hard voor maken. Die zal dan moeten concurreren met Gladon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen