De Jong acht kans groot dat hij bij PSV zal blijven

14 juli 2016, 07:42

Luuk de Jong toonde woensdagavond in het oefentreffen tussen PSV en Saint-Etienne nog maar eens aan dat hij een niet te missen kracht is in Eindhoven. De spits van de regerend kampioen zorgde met een kopdoelpunt voor de beslissende 2-1 tegen de Franse club. De goaltjesdief wordt weleens in verband gebracht met andere clubs, maar lijkt gewoon in het Philips Stadion te blijven.

De Jong heeft zich de afgelopen tijd beziggehouden met zijn voetbaltoekomst. Hoewel hij nog geen knoop heeft doorgehakt, acht hij de kans groot dat hij na deze zomer nog in het shirt van PSV zal spelen. "Waarschijnlijk gaat dat wel gebeuren. Dat wil niet zeggen dat ik geen ambitie meer heb om in de toekomst nog een stap te zetten, maar op dit moment voel ik me echt prima op mijn plek bij PSV. We spelen op het hoogste niveau en om de prijzen. Ik heb het geweldig naar mijn zin en voel me ook gewaardeerd", maakt De Jong duidelijk in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Hij voegt wel toe dat er altijd 'gekke dingen' kunnen gebeuren.

PSV wil het contract van De Jong, dat doorloopt tot medio 2019, graag verlengen. De wijze waarop de spits tegen St-Etienne scoorde, zo deed hij dat al vaak in Eindhoven. "Die zat er aardig in, ja. Al moet ik erbij zeggen dat de voorzet van Jorrit Hendrix ook heerlijk aankwam", aldus De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen