Bayern en Dortmund in gesprek over Götze

16 juli 2016, 22:28

Mario Götze verruilde Borussia Dortmund in de zomer van 2013 voor 37 miljoen euro voor Bayern München, maar bewandelt deze transferperiode mogelijk de omgekeerde weg. Bayern-topman Karl-Heinz Rummenigge bevestigt zaterdag dat Bayern en Dortmund in gesprek zijn over een transfer van de 24-jarige Duitse middenvelder naar het Signal Iduna Park.

Diverse media melden dat het slechts een kwestie van tijd is voor de terugkeer van Götze naar Dortmund rond is. Volgens Rummenigge is het zover nog lang niet. Hij bevestigt dat beide clubs met elkaar in gesprek zijn, maar dat er nog geen akkoord is over een transferbedrag. "De prijs die we voor hem vragen is bekend. Als dat bedrag wordt geboden, dan zijn wij bereid hem te laten gaan", zegt hij tegen het Duitse Sport1.

Götze is bij Bayern niet verzekerd van een basisplaats en dat lijkt onder de nieuwe coach Carlo Ancelotti niet te gaan veranderen. Rummenigge begrijpt dat de international wil vertrekken uit de Allianz Arena. "Dat is logisch. Hij is 24 jaar en moet het nu bij een andere club proberen", aldus Rummenigge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen