Heracles-voorzitter op gevel van stadion dankzij fans

24 juli 2016, 17:06

De supporters van Heracles Almelo hebben op originele wijze voorzitter Jan Smit bedankt voor zijn verdiensten tot nu toe. Aan de gevel van het Polman Stadion hangt sinds zondag een doek met daarop de preses. De tekst die erop staat: 'Beste Jan, jouw droom is onze droom. Wij gaan Europa in'.

"De open dag is een familiedag. En het is gebruikelijk dat je elkaar als familie een cadeautje geeft", geeft Jack Telgenkamp aan TC/Tubantia. Telgenkamp is voorzitter van supportersvereniging Hart voor Heracles. "Jan Smit is heel bepalend geweest voor Heracles. We hebben in het verleden ook moeilijke tijden gekend, waarin mensen belangrijk zijn geweest voor de club, maar Smit heeft hier een uitstekend beleid neergezet. Dit is een eerbetoon aan hem."

"We hebben geen moment getwijfeld over het spandoek. Daarbij vonden we de gevel wat kaal. Dit is een mooie invulling." Smit was dankbaar voor het spandoek en gaf tegelijkertijd aan bezig te zijn met nieuwe spelers. Heracles Almelo ziet in Vincent Vermeij een gepaste opvolger voor de naar AZ vertrokken Wout Weghorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen