Twente wil 'tussen tien en vijftien miljoen' voor Ziyech

25 juli 2016, 22:09

Clubs die overwegen om een bod te doen op Hakim Ziyech, weten sinds maandagavond wat de speler van FC Twente moet kosten. Jan van Halst, technisch directeur van de Tukkers, heeft in gesprek met BNR Nieuwsradio laten weten dat de club een bedrag van tussen de tien en vijftien miljoen euro moet opbrengen.

Twente en de speler opteren voor een vertrek van de spelmaker deze zomer. "We zijn momenteel dusdanig gezond dat hij eventueel zou kunnen blijven" vertelt Van Halst. "Maar als je kijkt naar zijn persoonlijke situatie én naar de situatie van de club, dan is het het beste om een volgende stap te maken. Voldoende interesse is er wel, maar nu moet nog het financiële plaatje kloppen. Het kan in één keer heel snel gebeuren, maar zulke transfers vinden vaak in de laatste week van de transferperiode plaats."

Van Halst werd door het radiostation gevraagd naar de vraagprijs van de speler. "Tussen de tien en vijftien miljoen euro", zegt de beleidsbepaler, die rekent op een transfer van de middenvelder. "Daar hebben we concrete aanwijzingen voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen