Droste maakt rentree en verwacht 'Arouca' te halen

30 juli 2016, 19:32

Wout Droste heeft zaterdag zijn rentree gemaakt bij Heracles Almelo. De 27-jarige verdediger deed een uur mee in de oefenwedstrijd tegen het Turkse Karabükspor. Droste was drie weken geleden geblesseerd geraakt aan de enkel.

"Het ging vandaag goed, ik heb geen klachten gehad", zegt Droste op de clubwebsite. "In de zestig minuten heb ik ook kunnen laten zien dat ik er conditioneel goed op stond. Ik zat ook lekker in mijn vel, dus voor mij was het heerlijk om weer een wedstrijd te spelen na drie weken. Het is goed om even weer wat wedstrijdritme op te doen."

"Ik heb op dit moment geen klachten en conditioneel voelt het allemaal goed", aldus Droste, die nog niet weet of hij komende donderdag in de return tegen Arouca in de derde voorronde van de Europa League zal spelen. "Naar donderdag toe zullen we zien wat de trainer beslist, maar voor mij was dit een goede wedstrijd waar ik een goed gevoel aan heb overgehouden. Of ik donderdag al bij de wedstrijdselectie kan zitten? Dat kan, ja. We gaan het zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen