Vermeij tekent in Almelo: "Heracles geweldige club"

2 augustus 2016, 14:59

Heracles Almelo heeft de komst van Vincent Vermeij afgerond. De 21-jarige aanvaller heeft dinsdag een contract voor drie seizoenen, met de optie voor nog een jaar, getekend in het Polman Stadion. Vermeij is afkomstig van degradant De Graafschap.

"Ik ben blij dat ik deze stap mag maken en dat ik me opnieuw moet laten zien in een nieuwe omgeving. Heracles Almelo is een geweldige club. De eerste indrukken die ik krijg zijn erg goed. De sfeer is vergelijkbaar met die bij De Graafschap", aldus Vermeij op de website van zijn nieuwe club.

"We zijn erg blij met de komst van Vincent", vult algemeen directeur Nico-Jan Hoogma aan. "Met hem denken we een talentvolle spits in huis te hebben gehaald. Het afgelopen seizoen maakte hij voor De Graafschap negen goals in de Eredivisie. Hij moet de concurrentie aangaan met Paul Gladon."

Vermeij is niet speelgerechtigd voor de return tegen Arouca in de derde voorronde van de Europa League, komende donderdag in Portugal. De twee Europese debutanten hielden elkaar vorige week in Almelo op 1-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen