Fraser spreekt van 'pittig duel', Van de Looi geschorst

5 augustus 2016, 17:20

Vitesse-coach Henk Fraser liet eerder deze zomer al weten de top-vijf aan te willen vallen. Die missie begint komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen Willem II. De Tilburgse tegenstander wist zich afgelopen jaargang te handhaven op het hoogste niveau door aartsrivaal NAC Breda te verslaan in de finale van de play-offs om promotie/degradatie.

Fraser: "De eerste wedstrijd is altijd pittig"

"We hebben een aantal beelden gezien", begint Fraser zijn analyse van de tegenstander. "Ze hebben een goede trainer (Erwin van de Looi, red.) die veelal in een 4-4-2 formatie speelt en verdedigend zal dat 4-5-1 zijn. Zoals voor veel ploegen geldt, ook zij hebben een aantal nieuwe en onbekende spelers. We hebben respect voor de tegenstander, maar kijken vooral naar onszelf. De eerste wedstrijd in een nieuw voetbaljaar is altijd pittig."

Van de Looi ontbreekt bij Willem II

Willem II kan tegen Vitesse gewoon beschikken over Jordens Peters. De verdediger staat in de belangstelling van SC Heerenveen, maar een akkoord is nog niet bereikt. Volgens Van de Looi is Vitesse-thuis niet eens de laatste wedstrijd die Peters speelt in het shirt van Willem II. Ook Dries Wuytens kan spelen tegen Vitesse, ondanks dat hij deze week enkele trainingen miste vanwege een enkelblessure. Anouar Kali is vanwege een bovenbeenblessure wel afwezig bij de Brabanders.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen