Kane onder de indruk van Janssen: "Geweldige speler"

8 augustus 2016, 23:21

Harry Kane was in de vorige twee seizoenen goed voor respectievelijk 21 en 25 doelpunten voor Tottenham Hotspur, maar wordt dit jaar in de voorhoede van de Londense club vergezeld door Vincent Janssen, die vorig seizoen 27 keer trefzeker was in de Eredivisie. In de eerste weken van de nieuwe jaargang heeft Janssen indruk gemaakt op Kane.

Kane en Janssen kunnen concurrenten van elkaar zijn, maar ook met elkaar samenspelen. Dat deden ze afgelopen vrijdag een kwartier, in de met 6-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Internazionale. In dit duel was Janssen belangrijk bij de 3-1 van Dell Alli, maakte Kane met zijn tweede goal de 4-1, zorgde Janssen zelf voor de vijfde goal en bereidde de Nederlander ook nog de 6-1 van Shayon Harrison voor.

"Vincent is een geweldige speler", zegt Kane op de website van The Spurs over zijn nieuwe collega. "Hij vindt het mooi om de bal vast te houden en anderen in stelling te brengen. Hij is sterk en is een uitstekende afmaker. Vincent is een geweldige toevoeging voor onze selectie."

Omdat Kane en Janssen beiden betiteld worden als centrumspitsen, is het de vraag of de twee concurrenten of aanvalsmaatjes zullen worden. "Ik ben ervan overtuigd dat we samen zullen spelen dit seizoen", zegt Kane in ieder geval. Als Janssen speelt, dan zal de Engelse international achter de spitsen staan. "Ik heb vaker op de positie van nummer 10 gestaan. Ik maak me geen zorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen