Eerste eredivisieduel voor Stegeman en Vd Looi

12 augustus 2016, 15:57

De Eredivisie is toe aan haar tweede speelronde, maar voor Heracles Almelo-coach John Stegeman en Willem II-trainer Erwin van de Looi wordt het pas hun eerste wedstrijd in de dug-out deze jaargang. De twee oefenmeesters zaten vorige week een schorsing uit, meegenomen uit de afgelopen editie. Zondag staan Heracles en Willem II tegenover elkaar in Almelo.

Stegeman rekent op getergd Willem II

Heracles begon zelf op visite bij Roda JC Kerkrade met een 1-1 gelijkspel. Daarover is Stegeman niet teleurgesteld. "Maar er had zeker meer in gezeten. We hebben nu drie keer niet gewonnen, maar we hebben ook nog niet verloren. Uit dat laatste moeten we energie halen. We gaan gewoon met frisse moed door", aldus Stegeman, die tegen Willem II niet kan beschikken over Ramon Zomer (knie) en Peter van Ooijen (gekneusde ribben), Joey Pelupessy is een twijfelgeval.

Van de Looi wil niet meer terugkijken

Branco van den Boomen, die wordt gehuurd van SC Heerenveen, is speelgerechtigd voor het treffen met Heracles. "Branco heeft op de training een goede indruk achtergelaten. Of en hoeveel speelminuten hij gaat maken, weten we op dit moment niet", besluit Van de Looi, eraan toevoegend dat Jordens Peters zondag gewoon aantreedt in het Polman Stadion, ondanks de nadrukkelijke belangstelling van SC Heerenveen. Anouar Kali is nog niet inzetbaar bij Willem II.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen