Vd Brom: "Vojvodina is goed, maar niet zo goed als PSV"

17 augustus 2016, 22:16

AZ verloor afgelopen weekend in de competitie van PSV, maar trainer John van den Brom denkt niet dat dat gevolgen heeft voor de uitwedstrijd tegen FK Vojvodina van donderdag. De oefenmeester leeft met vertrouwen toe naar het kwalificatieduel voor de Europa League, al denkt hij dat de Servische tegenstander een pittige opponent is.

"We weten dat Vojvodina een goede ploeg is, laten we dat vooropstellen. Ze hebben prima spelers met veel individuele kwaliteiten, zeker aan de bal. Ze hebben al veel wedstrijden gespeeld dit seizoen en zijn daarin succesvol", zei de trainer van AZ vanavond op het persmoment in Servië volgens AZ.nl. "Zowel in de eerste drie voorronden van de Europa League als in de nationale competitie. We kunnen onze borst nat maken."

Van den Brom, die kan beschikken over een fitte spelersgroep, denkt dat de nederlaag tegen PSV geen probleem vormt voor zijn selectie. "In Eindhoven hebben we zondag voor het eerst verloren dit seizoen. Toch denk ik denk dat we daar wel goede dingen uit hebben gehaald om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Vojvodina is een goede ploeg, maar niet net zo goed als PSV. We kunnen wel kiezen voor de manier van spelen die aansluit bij de aanpak van zondag. Maar als we eruit komen, moeten we zakelijker zijn in de afwerking. We willen graag die uitgoal maken."

De wedstrijd van AZ begint morgen om 20.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen