FC Barcelona doelpuntrijk langs Real Betis Sevilla

20 augustus 2016, 20:08

FC Barcelona heeft duidelijk geen last van opstartproblemen in het nieuwe seizoen. Nadat eerder deze week al ten koste van Sevilla FC de Spaanse Supercup werd gewonnen, begon de landskampioen zaterdag met een doelpuntrijke overwinning aan het nieuwe seizoen in de Primera Division. In het eigen Camp Nou werd met 6-2 gewonnen van Real Betis Sevilla.

Arda Turan bracht FC Barcelona al binnen zes minuten, na een actie van Jordi Alba, aan de leiding. Real Betis was echter niet van plan zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden. De Andalusiërs kwamen een kwartier later langszij door een rake vrije trap van Ruben Castro. Toch ging FC Barcelona rusten met een voorsprong. Zeven minuten nadat hij de lat had geraakt, scoorde Lionel Messi in de 37ste minuut met een afstandsschot de 2-1. Luis Suarez was vijf minuten later verantwoordelijk voor de 3-1.

In de eerste elf minuten van het tweede bedrijf liep FC Barcelona in een tijdsbestek van twee minuten zelfs uit naar een 5-1 voorsprong. Suarez was in de 56ste minuut het eindstation van een fraaie aanval, na een pass van Messi. De Argentijn zorgde een minuut later zelf voor de 5-1. Suarez voltooide in de 82ste minuut zijn hattrick met een rake vrije trap, Rubén Castro eiste twee minuten daarna met de 6-2 het slotakkoord voor zich op.

Real Madrid en Atlético Madrid openen zondag tegen respectievelijk Real Sociedad (uit) en Deportivo Alaves (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen