Krankzinnige zege van FC Twente in Groningen

21 augustus 2016, 14:27   Bijgewerkt: 21 augustus 2016, 14:53

FC Twente heeft op miraculeuze wijze de eerste zege in de Eredivise geboekt. De Tukkers gaven tegen FC Groningen na rust een 3-0 voorsprong weg, maar scoorden in de blessuretijd alsnog de winnende treffer: 3-4. Jari Oosterwijk zorgde ervoor dat een hattrick van Enes Ünal toch op waarde werd geschat.

Ünal was de grote man in het Noordlease Stadion met drie puntgave treffers. De huurling van Manchester City profiteerde in de eerste helft optimaal van de chaos in de defensie van de thuisploeg en voltooide een hattrick met drie prachtige treffers. De spits liet zien over heel veel gevoel te beschikken in zijn rechterbeen, doelman Sergio Padt was kansloos na twee goed geplaatste schoten in de hoek en een overtuigende volley na een knappe aanname op de borst.

Door de late nederlaag kent FC Groningen de slechtste seizoenstart ooit in de competitie. De ploeg van Ernest Faber was defensief bijzonder kwetsbaar en vergat zichzelf te belonen voor de getoonde veerkracht in de tweede helft. Door de late goal van Oosterwijk staat de Trots van het Noorden stijf onderaan met nul punten uit drie duels en een doelsaldo van  min acht. Twente verlaat dankzij de driepunter de gevarenzone. [photo,100139,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen