Berghuis blij met basisdebuut: "Even op moeten wachten"

21 augustus 2016, 19:31

Steven Berghuis maakte in de derde speelronde eindelijk zijn basisdebuut voor Feyenoord. De vleugelaanvaller mocht tegen Heracles Almelo starten vanwege de afwezigheid van Eljero Elia. Berghuis gaf eerder al aan zo snel mogelijk een basisplek te willen.

In een moeizame wedstrijd wonnen de Rotterdammers met 0-1 in Almelo. "Het was wel lekker, ik heb er even op moeten wachten", vertelt Berghuis aan FOX Sports. "Gelukkig kon ik nu starten en dat voelde fijn. Ik ben fit en gretig en dan wil je snel in de basis staan. Dat lijkt me wel logisch en nu was het zover. Het contact met de trainer is goed, het team deed het de afgelopen wedstrijden goed dus moest ik even wachten."

"Ik begon wel lekker, maar als team speelden we niet onze beste wedstrijd. We werden te veel achteruit gedrukt en daardoor kwamen we moeilijk in de wedstrijd Gelukkig konden we wel de 0-1 over de streep trekken. Zij hadden misschien wel recht op meer, maar dan moet je deze pot alsnog maar over de streep trekken. Desondanks moesten we hier meer heersen en meer laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen