Fraser: "FC Utrecht heeft een bepaalde speelwijze"

25 augustus 2016, 16:57

Vitesse gaat vrijdag op jacht naar haar eerste punten van het seizoen in de eigen Gelredome. De Arnhemse ploeg neemt het op tegen FC Utrecht. Vitesse heeft al zes punten, maar pakte deze allemaal in uitwedstrijden. Op bezoek bij Willem II en Roda JC Kerkrade werd het respectievelijk 1-4 en 0-1. De enige thuiswedstrijd tot dusver ging verloren: ADO Den Haag was met 1-2 te sterk.

Vitesse werkte woensdag voor het duel met FC Utrecht een besloten training af. "Soms is het voor een thuiswedstrijd wel even lekker om in je eigen stadion te trainen", zegt coach Henk Fraser op de officiële website van Vitesse. "Daarbij wilden we een aantal zaken uitproberen. Op tactisch gebied, klopt. FC Utrecht heeft een bepaalde speelwijze en daar is op getraind."

De van NEC overgenomen Navarone Foor speelde dit seizoen nog geen minuut voor Vitesse vanwege een blessure, maar Fraser is positief over zijn herstel. "Afgelopen week heeft hij gelukkig vaker kunnen aansluiten. Vandaag heeft hij met de groep meegetraind en zelfs wat extra werk kunnen verzetten. Het gaat dus de goede kant op met Navarone", besluit de oefenmeester, zonder te zeggen of Foor kan spelen tegen FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen