Cillessen: "Ik ben geen vijand van Ter Stegen"

26 augustus 2016, 19:26

Jasper Cillessen ziet zichzelf niet als 'vijand' van Marc-Andre ter Stegen. De Nederlandse keeper werd vrijdag gepresenteerd bij FC Barcelona, waar hij de opvolger van de naar Manchester City vertrokken Claudio Bravo is.

Bravo was in La Liga de eerste doelman van FC Barcelona, terwijl coach Luis Enrique in bekerwedstrijden en Europese duels een beroep deed op Ter Stegen. Daarmee toonden beide keepers zich niet gelukkig. Cillessen kiest voor een andere houding. "Ik ben naar hier gekomen om te werken en om het moeilijk te maken voor de coach, maar ik ben geen vijand van Ter Stegen of de andere keepers. We zijn vrienden", zegt Cillessen op de officiële website van FC Barcelona.

"Ik weet dat het moeilijk zal worden om speeltijd te krijgen, want de concurrentie is groot. Ter Stegen is een geweldige keeper, heel getalenteerd en heeft veel kwaliteit. Ik hoop zijn niveau te halen en dat we het goed met elkaar zullen vinden. We kunnen Engels of Duits praten, ik weet zeker dat we samen een prima tijd zullen beleven", vervolgt Cillessen. Hij heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Bij mijn aankomst voelde ik mij gelijk goed. Iedereen heeft me goed ontvangen en de fans zijn blij met mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen