Go Ahead Eagles haalt aanvallend ingestelde back

31 augustus 2016, 09:35

Go Ahead Eagles heeft op de laatste dag van de transfermarkt nog een versterking aan de selectie toegevoegd. Sébastien Locigno voegt zich per direct bij de Deventerse gelederen. De 20-jarige vleugelverdediger uit België komt over van KV Oostende. Hij wordt voor één seizoen gehuurd, met een optie tot koop.

"Ik ben een vleugelverdediger die zijn defensieve taken absoluut niet verzuimt, maar ook graag aanvallend zijn steentje bijdraagt. Ik denk dat dat wel past bij Go Ahead Eagles", zegt de Belgische back op de clubwebsite. "Op mijn leeftijd is het heel belangrijk minuten te maken en ervaring op te doen", aldus het voormalig jeugdproduct van Anderlecht. "Bij Go Ahead Eagles krijg ik de kans me verder te ontwikkelen bij een zeer professionele club die houdt van verzorgd voetbal. Ik pas wat dat betreft bij deze club."

"Sébastien is het type verdediger waar we naar op zoek waren", stelt technisch manager Dennis Bekking. "Verdedigend staat hij zijn mannetje, maar ook opkomend is hij sterk. Sébastien is pas 20 jaar, maar speelde wel al bijna 30 officiële wedstrijden op het hoogste niveau in België. Daarnaast heeft hij vrijwel alle Belgische jeugdelftallen doorlopen. Die ervaring neemt hij mee naar Go Ahead Eagles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen