Cocu: "Atlético Madrid is sterker geworden"

12 september 2016, 10:59

Na een prima 0-4 overwinning bij NEC kan de focus bij PSV volledig op de eerste groepswedstrijd in de Champions League komen te liggen. De Eindhovenaren stuiten dinsdag in het eigen Philips Stadion op Atlético Madrid, dat vorig seizoen in de achtste finales te sterk was na strafschoppen. Coach Phillip Cocu maakt zijn borst nat.

"We moeten creatief zijn en een goede stap zetten", zegt Cocu tegen de NOS over het fraaie affiche van dinsdag. "Dan is incidenteel succes mogelijk. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. We moeten proberen het maximale uit onze mogelijkheden te halen en ook geloven in onze kansen. Als je niet het geloof hebt dat er iets te halen is, hoef je eigenlijk niet te beginnen", aldus de trainer van PSV.

Atlético, dat afgelopen weekend met kinderlijke eenvoud met 0-4 bij Celta de Vigo won, versterkte zich deze zomer met onder meer Kevin Gameiro (Sevilla), Nicolás Gaitán (Benfica) en Sime Vrsaljko (Sassuolo). "Ze hebben klassespelers en een paar goede transfers gemaakt. Ze zijn sterker geworden", schat Cocu in. "Zeker in de breedte hebben ze een kwaliteitsimpuls gekregen. Maar wij hebben ook een goede ploeg. We moeten een topdag hebben en van de paar kansen die we krijgen er één of twee benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen