Jeltema weigert Drost af te vallen: "Goede en mindere duels"

12 september 2016, 18:53

Peter Jeltema weigert als technisch manager van FC Groningen op dit moment Jesper Drost af te schrijven. De aanvallende middenvelder kwam een jaar geleden over van PEC Zwolle. Het lukte hem tot op heden niet een vaste waarde te worden in het Noordlease stadion.

"Jesper heeft goede wedstrijden gespeeld en ook mindere wedstrijden", vertelt Jeltema in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Ik ben niet teleurgesteld. Teleurstellingen horen bij heel hoge verwachtingen en ik probeer het altijd in perspectief te zien. Omdat ik weet hoe ik in elkaar zit kan ik alleen maar teleurgesteld zijn in mezelf."

"Als ik iets niet goed heb gedaan kan ik daar vreselijk van balen en wil ik ook weten waarom ik het niet goed heb gedaan." Op dit moment is Jeltema twee jaar actief als technisch manager van Groningen. "Als iemand anders iets niet goed doet, is het hartstikke moeilijk een heldere analyse te maken waarom dat zo is."

De 23-jarige Drost ondertekende in 2015 een contract voor vier seizoenen. Op dit moment staat hij buitenspel met een blessure. Daardoor komt hij de komende weken niet in actie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen