Fosu-Mensah hoopt op eerste minuten op Hollandse bodem

13 september 2016, 08:13

Timothy Fosu-Mensah speelde in de jeugdopleiding van Ajax toen hij in 2014 transfereerde naar Manchester United. Onder Louis van Gaal maakte hij al zijn debuut in de hoofdmacht en ook onder de nieuwe trainer José Mourinho liggen er kansen voor de jongeling. Donderdag hoopt hij op speeltijd tegen Feyenoord.

"Ik heb natuurlijk nooit in de Eredivisie gespeeld, dus ook nooit in een groot Nederlands stadion. Als dat donderdag gebeurt, zou het heel bijzonder zijn. Zeker omdat ik dan tegen mijn maatjes Tonny Vilhena en Terence Kongolo speel", refereert Fosu-Mensah in het Algemeen Dagblad aan de Feyenoorders die hij kent van de nationale jeugdselecties.

Fosu-Mensah is Louis van Gaal eeuwig dankbaar voor de kansen die hij kreeg. "De trainer die je laat debuteren, vergeet je nooit. Dat heb ik hem ook laten weten toen hij vertrok." Maar ook Mourinho ziet het in hem zitten. "Hij zei: jij zit in mijn squad. Dat is lekker hoor, als je dat hoort. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn kansen krijg."

Daarnaast ligt de focus voor Fosu-Mensah op beter worden. Om dat te doen, heeft de Amsterdammer naar eigen zeggen veel baat bij de komst van Zlatan Ibrahimovic. "Altijd alles perfect willen doen, steeds weer. Elke training, elke minuut. Als jonge speler moet je naar Zlatan kijken en alles goed in je opslaan. Kijk eens naar zijn prijzenkast."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen