Simeone: "Heel andere wedstrijd dan vorig seizoen"

13 september 2016, 08:52

Voor de derde keer dit kalenderjaar ontmoeten PSV en Atlético Madrid elkaar in het kader van de Champions League. In februari en maart werd er in 210 minuten speeltijd niet gescoord en nam Atlético Madrid de strafschoppen beter. Nu ontmoeten beide clubs elkaar in de poulefase van de Champions League.

"Dat maakt deze wedstrijd heel anders dan die van vorig jaar", aldus Diego Simeone maandagavond op de persconferentie. "Toen waren het de achtste finales en konden we uitgeschakeld worden. Nu staat er iets anders op het spel. Destijds waren doelpunten heel belangrijk, nu draait het om de punten."

De Argentijnse coach heeft PSV uitvoerig bestudeerd. "We weten dat we deze wedstrijd moeten kunnen winnen. Maar PSV is een goede ploeg met een goede passing. Ze kunnen heel snel schakelen tussen verdedigen en aanvallen. En ze hebben een goede verdediging. PSV kan een wedstrijd altijd beslissen. Het is van belang dat we geconcentreerd zijn."

De start van Atlético Madrid in de Primera División was niet geweldig, met puntverlies tegen Alavés (1-1) en Leganés (0-0). Wel werd Celta de Vigo overtuigend verslagen (4-0). "We werken nog hard aan ons vertrouwen, omdat we de laatste wedstrijden niet al te goed gepresteerd hebben."

Middenvelder Koke kan zich de ontmoeting van vorig seizoen nog goed herinneren, en dan met name het puike optreden van Jeroen Zoet. "We hadden de vorige keer wel kansen, maar de doelman speelde een geweldige wedstrijd. Dit jaar zullen we het beter moeten doen. We moeten net als altijd goed verdedigen en de weinige kansen die we krijgen benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen