Narsingh: "Ik vertrek niet zes uurtjes voor transferdeadline"

13 september 2016, 09:58

PSV bood Atlético Madrid vorig seizoen veel meer weerstand dan verwacht en werd pas na strafschoppen uitgeschakeld in de achtste finale van de Champions League. Een misser van Luciano Narsingh kwam PSV duur te staan, omdat Atlético alle acht strafschoppen benutte. Narsingh aast dan ook op revanche tegen de Madrilenen.

"Wat vorig seizoen is gebeurd, moet ik achter me laten", aldus Narsingh in De Telegraaf. "In het begin heb ik er wel veel aan teruggedacht. Ik heb het mezelf ook kwalijk genomen en had het graag anders gedaan. Maar het is gebeurd en ik heb ervan geleerd. Ik nam de strafschop te gehaast. Als zich weer zo'n situatie voordoet, weet ik voortaan dat ik meer mijn tijd moet nemen."

Narsingh ziet het als een voordeel dat PSV goed weet wat het van de Spaanse opponent kan verwachten. "Wij kennen Atlético heel goed en moeten gewoon weer met een sterke tactiek komen. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze trainer Phillip Cocu daar opnieuw in slaagt. We gaan honderd procent voor de overwinning, want ook dit seizoen willen we overwinteren in de Champions League."

De rappe buitenspeler koos voor een langer verblijf in Eindhoven. "Er was wel interesse. Ik had naar Turkije gekund en naar de Premier League, maar dat laatste kwam pas in de laatste zes uurtjes van de transfertermijn. Ik ga niet zes uurtjes voor de transferdeadline beslissen om weg te gaan, terwijl ik niet eens bij die club ben wezen kijken. Ik heb toen een goed gesprek met Marcel Brands gehad en ervoor gekozen om bij PSV te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen