Groningen houdt vertrouwen in Faber na dramastart

13 september 2016, 16:11

Met twee punten uit vijf wedstrijden is FC Groningen allesbehalve goed aan het nieuwe seizoen begonnen in de Eredivisie. De nieuwe trainer Ernest Faber zal het tij op korte termijn willen keren en wordt volledig gesteund door de clubleiding, zo laat voorzitter Hans Nijland weten.

Faber werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen weggeplukt bij NEC, maar voorlopig loopt het voor geen meter in Groningen. "Dit is wennen, want de laatste jaren kenden we doorgaans een prima start van de competitie", spreekt Nijland op de clubsite. Voor de positie van Faber heeft de start geen gevolgen. "We zullen dus de komende weken vol aan de bak moeten om de weg naar boven te vinden. Aan goede wil geen gebrek, maar we hebben vooral resultaat nodig. Dat wordt nog een pittige klus, maar we hebben er alle vertrouwen in dat hoofdtrainer Ernest Faber met zijn staf hierin gaat slagen."

Nijland heeft goede hoop dat Groningen vrijdag tegen FC Utrecht de eerste zege kan pakken. Die ploeg staat na vijf duels op drie punten. "Vrijdagavond spelen we in en tegen Utrecht, dat eveneens een moeizame start van het seizoen kent en ook nog wacht op de eerste competitiezege", weet de voorzitter.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen