De Jong is teleurgesteld: "Je hebt de scheids niet mee"

13 september 2016, 23:10

Het was een bewogen avondje in Eindhoven. In een spannende wedstrijd kon PSV goed opboksen tegen Atlético Madrid, maar het stapte desondanks wel met 0-1 nederlaag van het veld in de Champions League-ouverture. Luuk de Jong beseft dat PSV minimaal een punt kon pakken.

Arbiter Martin Atkinson nam de hele wedstrijd vreemde beslissingen, zo zag De Jong ook. "Er had meer ingezeten. Atlético is een zeer sterke ploeg. In de eerste helft hadden we een honderd procent penalty moeten krijgen. Dan wordt er ook nog een goal afgekeurd, je hebt de scheids zeker niet mee", zei de spits tegen Veronica.

"Atlético is zeer lastig van de bal af te krijgen, maar we waren vandaag zeker niet minder. Vooral in de slotfase hebben we veel kansen gekregen, eigenlijk hadden we het alleen aan het begin van de tweede helft lastig. In de eerste helft moet je op 1-0 komen. Dan hebben we nog die afgekeurde goal. Waarom eigenlijk? Dat vraag ik me ook af. Ook dat Diego Godin de bal met zijn hand wegslaat bij mij, dat was ook een penalty. Ze staan met vijf man op het veld, dat moet je gewoon zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen