Hake heeft 'enkele hoofdbrekens' voor Utrecht-thuis

21 september 2016, 16:14

FC Twente trapt de bekercampagne dit seizoen af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De verliezend finalist komt donderdagavond langs in De Grolsch Veste. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de basisopstelling van de Tukkers eruit zal zien.

Wat wel duidelijk is: Stefan Thesker is terug en vervangt de geblesseerde Joachim Andersen. Er is verder nog een aantal vraagtekens in de Twente-selectie. "Het ging vandaag op de training al beter dan gisteren, maar we hebben nog enkele hoofdbrekens richting de wedstrijd van morgen", zegt coach René Hake op de clubwebsite. "We moeten goed kijken hoe we iedereen maximaal kunnen belasten, zonder risico te lopen dat een speler geblesseerd raakt. We moeten enkele risico-afwegingen maken, het kan namelijk zijn dat we tegen Utrecht langer dan negentig minuten moeten spelen."

Afgelopen zaterdag boekte Twente een keurige 4-1 zege op ADO Den Haag. "Helaas werkt het niet zo dat we automatisch in elke wedstrijd zo'n hoog niveau halen", aldus Hake. "Dat willen we wel graag, maar dat mag je nou eenmaal niet altijd verwachten van negentienjarige spelers. Al ben ik wel benieuwd hoe zij er donderdag mee omgaan. Iedere wedstrijd is anders. Het wordt een lastige avond voor ons. Utrecht zal door de resultaten in de competitie niet overlopen van vertrouwen en zij zullen de beker aan willen grijpen om dat te veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen