Hake: "Ons eigen spel zag er bij vlagen goed uit"

22 september 2016, 22:27

Coach René Hake vond zijn ploeg FC Twente donderdag niet slecht spelen tegen FC Utrecht in de eerste ronde van de KNVB Beker. De oefenmeester zag echter ook slordigheden, die er mede toe leidden dat de Tukkers met 1-3 onderuit gingen in de eigen Grolsch Veste.

"We zijn natuurlijk gefrustreerd door de uitschakeling", zegt Hake op de clubwebsite. "Kijkend naar ons eigen spel zag het er bij vlagen goed uit, zeker ook nadat we op achterstand kwamen. Na die goal hebben we ons goed opgericht en hebben we een aantal kansen gecreëerd. We hebben weer laten zien goed te kunnen voetballen. Maar we moeten ook kijken naar de momenten waarop we de tegenstander pijn kunnen doen, dat hebben we vandaag te veel laten liggen."

"Na de gelijkmaker slopen er wat slordigheden in ons spel, het lukte ons niet meer FC Utrecht goed vast te zetten. Dan loop je als team vanzelf verder achteruit, we kwamen in die fase niet verder dan wat speldenprikjes", vervolgt Hake. Over de 1-2 van FC Utrecht vlak voor tijd, zegt hij: "De grensrechter vlagde de andere kant op. De scheidsrechter had moeten ingrijpen. Toch waren we in die situatie misschien wat te apathisch, hadden we de bal bijvoorbeeld uit de handen moeten slaan. Daarna forceerden we nog een doelpunt en viel de 1-3."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen