FC Barcelona ontvangt excuusbrief uit Argentinië

23 september 2016, 23:31

FC Barcelona heeft een excuusbrief ontvangen van de Argentijnse voetbalbond AFA. Het is een reactie op de uitlatingen van bondscoach Edgardo Bauza. Hij liet zich eerder ontvallen dat de blessure van Lionel Messi de schuld is van de Spaanse kampioen, dat niet zorgvuldig genoeg om zou gaan met de topspits.

"De AFA heeft contact opgenomen om excuses te maken voor de uitlatingen van de bondscoach over de blessure van Messi", aldus Josep Vives, woordvoerder van Barcelona, op de clubsite. "We proberen om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen, want hij is een ambassadeur voor het voetbal."

Barcelona zelf liet eerder al weten het niet eens te zijn met de woorden van Bauza. "Er zijn verschillende meningen over zijn blessures. Sommige mensen vinden dat hij te veel wedstrijden in korte tijd speelt. Het is altijd slecht nieuws wanneer een speler geblesseerd raakt en wij hebben het beste voor met Messi en de andere spelers", zo reageerde trainer Luis Enrique.

De Argentijnse spits moet ongeveer drie weken toekijken vanwege en liesblessure die hij opliep tijdens het duel met Atletico Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen