Van der Gaag: "PSV heeft gewoon meer kwaliteit"

25 september 2016, 09:19

Mitchell van der Gaag toonde zich na afloop van de met 1-3 verloren wedstrijd tegen PSV vooral realistisch. De Excelsior-trainer constateerde dat de Eindhovenaren gewoonweg meer kwaliteit hebben. "Behalve na de penalty zijn we geen moment in de buurt gekomen."

"Ondanks dat het een lastige wedstrijd was voor ons hebben we wel echt momenten gehad dat we hadden kunnen scoren. PSV speelde heel goed, complimenten voor hen want je zag dat ze deze wedstrijd heel serieus namen. Ze kwamen om heel veel te scoren", aldus Van der Gaag tegenover de NOS. "Wij bleven tot ver in de tweede helft in de wedstrijd. Maar wat je vaak ziet is wanneer je als tegenstander van PSV gaat aanvallen, dan komen er ruimtes en slaan ze toe in de counter. Dat gebeurde ook en we mogen na de 1-3 blij zijn dat het dat is gebleven."

"Je hoopt natuurlijk altijd op een stuntje, zeker omdat we zo lang mee blijven doen. We speelden ook thuis, maar PSV wint natuurlijk niet voor niets dertien uitwedstrijden op rij. Dan merk je gewoon echt het verschil in kwaliteit", vervolgt Van der Gaag. "PSV ging vanaf de eerste seconde voor de winst en ze verslapten geen moment. Het is een verdiende overwinning en behalve na de penalty zijn we geen moment in de buurt gekomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen