Van de Looi: "We toonden te weinig lef"

25 september 2016, 15:15

Erwin van de Looi was na afloop van het gelijkspel tegen NEC lichtelijk teleurgesteld. De trainer zag op het veld niet terugkomen wat hij voor ogen had. "Het leek er vooral op dat we niet wilden verliezen in plaats van dat we voor drie punten gingen."

"Vooraf was ons voornemen om hier te gaan winnen. Het is alleen een beetje de vraag of het er vandaag niet te veel op leek dat we vooral niet wilden verliezen", aldus Van de Looi tegenover de NOS. "Dat was absoluut niet de bedoeling en dat is het meest teleurstellende van vandaag. NEC stopte er veel energie in, maar er lag ruimte genoeg voor ons. We toonden te weinig lef."

Door het gelijkspel blijft Willem II voorlopig dertiende. "Onze seizoensstart was niet de allerbeste en dat doet wat met zo'n selectie. Maar we hebben wel laten zien dat we kwaliteit hebben. Ik ben niet tevreden met één punt, maar gezien het wedstrijdbeeld is het misschien niet helemaal eerlijk om dat te zeggen. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar", besloot Van de Looi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen