Cocu over Ajax-beul: "Soms is een punt ook waardevol"

28 september 2016, 09:40

PSV gaat in de Champions League-wedstrijd met FK Rostov vol voor de winst. Phillip Cocu stelt echter dat hij in sommige situaties ook tevreden zou zijn wanneer de Eindhovenaren een punt overhouden aan de ontmoeting in Rusland.

De 4-1 nederlaag van Ajax tegen Rostov zit nog vers in het hoofd van Cocu. "Ajax heeft het hier heel moelijk gehad. Maar niet alleen Ajax, Rostov heeft al vaker laten zien welke kwaliteiten ze hebben", aldus de trainer tijdens de persconferentie voorafgaande aan het CL-duel. "Rostov laat al veel wedstrijden zien wat hun kwaliteiten zijn. Een strakke formatie die weinig kansen weggeeft."

"Natuurlijk gaan wij proberen om deze wedstrijd te winnen", vervolgt de trainer. "Maar als je later terugkijkt is een punt soms ook waardevol." PSV kwam dinsdag later dan gepland aan in Rusland. Het vliegtuig waarmee de Eindhovenaren vlogen moest een tussenstop maken in Warschau wegens gebrek aan kerosine. "Dat is niet prettig, want je maakt niet voor niets een planning. Aan de andere kant heb je geen invloed op deze dingen en kun je je er dus beter niet druk over maken", besloot Cocu.

De wedstrijd tussen PSV en Rostov wordt woensdag om 20.45 uur gespeeld in het Olimp-2 stadion. PSV verloor het eerste duel in de groepsfase Champions League met 0-1 van Atlético Madrid. Rostov ging op bezoek bij Bayern München met 5-0 onderuit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen