Rostov moet vrezen voor straf na banaan op veld

29 september 2016, 15:39

FK Rostov kan mogelijk opnieuw een straf verwachten van de UEFA. Een supporter van de Russische ploeg gooide tijdens de wedstrijd met PSV in de Champions League een banaan op het veld. Televisiecamera's registreerden het incident waarna het veel op internet werd gedeeld.

PSV heeft al aangegeven niet naar de UEFA te stappen. De Eindhovenaren zijn van mening dat Rostov en de Russische politie genoeg gedaan hebben om incidenten te voorkomen. De fans van de club gingen echter in het kwalificatieduel met Ajax ook al de fout in en dus verwacht de Russische voetbalbond opnieuw een staf van de UEFA.

"Deze banaan zal ons duur komen te staan", zo reageerde een woordvoerder van de voetbalbond donderdagmiddag. "Gezien het recente verleden is dit het ergste wat de club kon overkomen. Misschien wordt Rostov gedwongen een duel achter gesloten deuren te spelen."

Tegen PSV bleef een deel van het Olimp-2 stadion ook al leeg als gevolg van een straf van de UEFA. Die kreeg de club na racistische uitlatingen van enkele supporters tijdens het duel met Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen