Van Bronckhorst: "Zondag teleurstelling van ons afspelen"

30 september 2016, 17:21

Feyenoord keerde vrijdag rond half vier weer terug op Rotterdamse bodem. Zondag staat om 14.30 uur alweer het duel met Willem II op het programma. Giovanni van Bronckhorst verwacht dat drie punten pakken in Tilburg een goede manier is om de teleurstelling van het verloren duel met Fenerbahçe (1-0) te verwerken.

"Het grote verschil met de wedstrijden tegen Manchester United en PSV was dat we minder vast waren in balbezit", concludeerde Van Bronckhorst via de officiële clubsite van Feyenoord. "Het belangrijkst is dat we leren van de momenten waarop we het donderdag niet goed hebben gedaan. De wedstrijd tegen Willem II is daar meteen een goede mogelijkheid voor. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat gaan doen, want in de wedstrijden voor Fenerbahçe hebben we wél ons niveau gehaald."

Van Bronckhorst kan zondag beschikken over een volledig fitte selectie. Niemand liep tijdens het duel met Fenerbahçe schade op. "Al kunnen we pas zaterdag zeggen hoe iedereen er fysiek voorstaat met het oog op Willem II", benadrukte de trainer. "Het is van belang dat alle spelers goed hun rust pakken, want ook zo'n reis is een extra fysieke belasting. We moeten goed en snel herstellen en zorgen dat we zondag weer fris aan de aftrap staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen