Ten Hag wil mentaliteit zien bij Utrecht in duel met Ajax

30 september 2016, 17:50

Erik ten Hag ziet voor FC Utrecht kans om te winnen op bezoek bij Ajax. De trainer beseft dat zijn ploeg moet knokken voor ieder punt, maar verwacht dat er veel mogelijk is wanneer Utrecht speelt zoals de laatste wedstrijd tegen Sparta het geval was.

FC Utrecht won afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Ten Hag liet na afloop weten te hebben genoten van de overwinning, maar waakt er wel voor dat de concentratie aanwezig blijft. "We mogen niet op onze lauweren rusten, maar moeten juist volle bak vooruit. We kunnen best aardig voetbal laten zien, dat toonden we eerder al. Nu pakten we ook overwinningen. Dat heeft te maken met mentaliteit. We waren ongelooflijk strijdlustig. Dat zijn die paar extra procenten die we nodig hadden."

Tegen Ajax zal Utrecht weer honderd procent moet geven, zo weet Ten Hag. "Ajax is een topploeg, maar ik zie winstkansen voor ons. Deze herfst is heel bepalend. Dat is bijna altijd zo, dit seizoen zeker. We moeten keihard knokken voor ieder punt. De mentaliteit die we toonden in de duels met FC Twente en Sparta Rotterdam, moet er steeds zijn. Die organisatie, die bereidheid", besloot hij. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen