Zivkovic: "Liefst zou ik wekelijks bij Ajax in de spits staan"

1 oktober 2016, 09:14

Bij FC Utrecht probeert Richairo Zivkovic dit seizoen zijn loopbaan uit het slop te trekken. De aanvaller is uitstekend begonnen bij de club uit de Domstad, waarvoor hij al vier keer scoorde. Zijn droom blijft echter om te slagen bij Ajax. Zondagmiddag wil hij in de ArenA dolgraag laten zien wat hij in huis heeft.

"Dat ik het bij Ajax nog niet heb waargemaakt, ligt aan mezelf", zegt de twintigjarige spits tegen De Telegraaf. "Het liefst zou ik elke week bij Ajax in de spits staan en succes behalen. Maar het is nu wel zo dat ik bij FC Utrecht een jaar wil knallen en het daarna wel zie. Ik moet top presteren en anderen maken een keuze."

De aanvaller kan niet wachten om zijn kunsten zondag te vertonen de ArenA. "Niemand hoeft me te motiveren. Ik wil in de ArenA niets liever dan laten zien wat ik kan", zegt de spits, die niet weet of hij zal juichen of hij scoort. "Ik bedenk niks, doe wat in me opkomt en zal minimaal een vuistje ballen als ik een doelpunt maak. Het is niet eerlijk naar FC Utrecht en de supporters toe als ik niet juich. Ik ben blij met mijn treffer, dus waarom zou ik dat dan niet mogen vieren? Dat vind ik onzin."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen