PSV heeft 'nog wat ruimte' voor iemand als Van Ginkel

13 oktober 2016, 08:45

Het huren van Marco van Ginkel bleek vorig seizoen een meesterzet voor PSV. De dynamische middenvelder was met zijn loopvermogen en productiviteit (acht doelpunten) zeer belangrijk in het behalen van het 23ste landskampioenschap. De speler van Chelsea kampt momenteel nog met een knieblessure, maar kan in de winter weer een optie worden in Eindhoven.

Als we op de woorden van algemeen directeur Toon Gerbrands in De Telegraaf afgaan, dan is er in de winter wel wat mogelijk op de transfermarkt. "Als de technisch manager en de coach in de winterstop vinden dat er nog wat bij moet, dan is er nog wat ruimte", aldus de algemeen directeur van de regerend landskampioen.

Van Ginkel is naar verwachting in november volledig hersteld van zijn knieblessure. De middenvelder zei in augustus dat het door de omstandigheden met zijn knie 'geen zin had' om in de zomer terug te keren naar PSV, maar zei wel 'wie weet wat er in januari kan gebeuren?'.

Andrés Guardado, Siem de Jong, Bart Ramselaar, Davy Pröpper en Jorrit Hendrix zijn op dit moment de middenvelders die in aanmerking komen voor een basisplaats bij PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen