Faber opvallend rustig: "Moeten nu juist niet in paniek raken"

16 oktober 2016, 09:35

Ernest Faber merkt dat de onrust rondom FC Groningen toeneemt nu de ploeg zestiende staat en maar punten blijft verliezen. In eigen huis werd zaterdag met 0-3 verloren van aartsrivaal sc Heerenveen. De trainer is van mening dat het juist nu belangrijk is om rustig te blijven.

Faber toonde zicht na afloop van de wedstrijd opvallend rustig. "Er is geen paniek. Juist in tijden waar het tegenzit moet je rustig zien te blijven", aldus de trainer voor de camera's van de NOS. "We hebben voor een bepaalde manier van werken gekozen. Daar moeten we aan vasthouden."

"We moeten punten gaan halen, maar dat lukt nu even niet", vervolgt de trainer. "Als we nu rare dingen gaan doen, lukt dat volgende week zeker niet." Tijdens de wedstrijd was er wat onrust op de tribune. Er werden stokken op het veld gegooid en een supporter rende zelfs het veld op. "We hebben ons misschien te veel laten afleiden door randzaken. We begonnen niet onaardig, maar nadat we met tien man kwamen te staan was er geen beginnen meer aan tegen een ploeg als Heerenveen", analyseert Faber.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen