Bosz had meer doelpunten willen zien tegen ADO Den Haag

16 oktober 2016, 20:00

Peter Bosz denkt dat zijn team zondag in staat was om een grotere uitslag neer te zetten tegen ADO Den Haag. Ajax stapte na negentig minuten met een 0-2 overwinning van het veld. Davy Klaassen en Bertrand Traoré namen de doelpunten voor hun rekening.

"We moesten veel vaker scoren", zo blikt Bosz terug op de wedstrijd. "We controleerden de wedstrijd en domineerden. Maar we leden wel af en toe te makkelijk balverlies. Daarom hebben we nog een of twee kansjes weggeven." Vooral Traoré speelde in de ogen van Bosz met te veel risico in zijn spel. "Soms moet je de bal makkelijk laten gaan. Als je een tegenstander door de benen blijft spelen, dan loop je ook het risico dat je getrapt wordt."

"Het is logisch dat Bertrand een aantal schoppen kreeg, maar dat is ook een manier om het af te leren. Op de training fluit ik er ook niet voor, dus wat dat betreft vind ik het prima", gaat Bosz verder. "We hebben ze weinig kans gegeven om er een spannende wedstrijd van te maken." Ajax staat tweede in de Eredivisie met vijf punten achterstand op koploper Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen